DemokratiBoligpolitikVi mødes om valget i KAB-Fællesskab

Vi mødes om valget i KAB-Fællesskab

Valget er en god anledning til at mødes med naboerne. Både til arrangementer i løbet af valgkampen og på selve valgaftenen

Valgflæsk i Toppunktet i Farum Midtpunkt.

Seniorbofællesskabet Toppunktet i Farum Midtpunkt har en tradition for at fordøje valgresultatet sammen med valgflæsk.
“Vi følger valget på TV, mens der siges ”Ih”, ”Åh”, ”Hjælp” og ”Hurra”. Vi er nok nogenlunde på samme fløj, men diskuterer ivrigt ældrepolitik, folkeskole, psykiatri og hvad, der ellers er oppe. Vi kan sagtens være uenige uden at blive uvenner – der skal være plads til forskellighed. Især i et bofællesskab,” siger Berit Sandfeld, medlem af afdelingsbestyrelsen.

Paneldebat på kollegiet

Arkivfoto fra Otto Mønstedkollegiet.

På Otto Mønsted Kollegiet har de tidligere arrangeret paneldebatter med politikere. Det når de ikke i år, men selve valget følges i fællesskab.
”Vi plejer at mødes og følge valget på TV om aftenen. Så får vi en uformel diskussion om udfaldet,” kan formand Niels Lauritzen fortælle.


Fælles valgaften i Rødkløveren

Arkivfoto Rødkløveren

I seniorbofællesskabet Rødkløveren samles beboerne til fællesspisning og valgaften i fælleslokalet. Her står menuen på pizza.
”Vi følger resultaterne på TV og kommer gerne lidt op at diskutere. Det plejer at være rigtig hyggeligt,” forklarer Lene Terp Hansen, formand for bestyrelsen.


Stem Med-sofaen på besøg i Tingbjerg

En ret, en borgerpligt og noget man taler om ved køkkenbordet. Beboerne i Tingbjerg svarer på spørgsmål i BL’s Stem Med-sofa.


Debat i kulturhus og frisørstol

Kulturhuset i Tingbjerg lægger hus til flere politiske debatarrangementer. Bebyggelsens ungefællesskab stod for et af de mere kreative, “Fade og Folketingsvalg”, hvor politikere kunne få en fade eller få sat deres hår og samtidig tale med unge om valget.


Læs om flere arrangementer

Seneste nyt

Andre læste også