Liv Mellem HuseneIndstil en ildsjæl

Indstil en ildsjæl

Du kan nu indstille en ildsjæl til KAB-Fællesskabets priser, der uddeles på repræsentantskabsmødet den 16. november

Modtagere af KAB-Fællesskabets priser 2022
Prismodtagerne 2022: Børne- og Ungdomsudvalget i Farum Midtpunkt, Furesø Boligselskab, løb med Fællesskabsprisen, mens afdelingsbestyrelsen i Havrevangen, Nordsjællands Almene Boligselskab, vandt Bæredygtighedsprisen.

KAB-Fællesskabet’s base er de mange, seje ildsjæle, der gør en særlig indsats i boligafdelingerne. De fortjener både opmærksomhed og skulderklap.

På KAB’s repræsentantskabsmøde i efteråret er der tradition for at uddele KAB-Fællesskabets priser, som består af en Fællesskabspris og en Bæredygtighedspris.

Sådan gør du

Send os en indstilling, hvis du kender en ildsjæl, som har gjort en særlig indsats. Det kan være en beboer, en bestyrelse eller en gruppe af beboere. Det kan være nogen, der arrangerer aktiviteter, styrker fællesskabet i afdelingen eller har gjort noget særligt for den grønne omstilling.

Indstillinger sendes senest fredag den 13. oktober 2023 til Sonja Bartels, soba@kab-bolig.dk

Indstillingens indhold:

  • Hvem indstilles?
  • Indstilles beboeren / gruppen til Fællesskabsprisen eller Bæredygtighedsprisen?
  • Skriv et par sætninger med en begrundelse for, hvorfor lige netop denne beboer / gruppe skal have prisen – maksimalt en halv A4-side
  • Navn og kontaktoplysninger på indstiller.

Fællesskabsprisen

Fællesskabsprisen er en anerkendelse af det store frivillige arbejde, der lægges i boligafdelingerne i KAB-Fællesskabet. Prisen hylder en indsats, der gør en forskel for fællesskabet og det sociale liv i afdelingen.

Bæredygtighedsprisen

Bæredygtighedsprisen går til initiativer i boligafdelingerne med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Det kan være alt fra udvikling af de grønne områder til større, bæredygtige udviklingsprojekter i afdelingen.

Præmien for begge priser er 10.000 kr., der skal bruges i projektet.

Læs om sidste års vindere her

Seneste nyt

Andre læste også