DemokratiBoligpolitikTag med til demokratifestival – tag med til Folkemødet

Tag med til demokratifestival – tag med til Folkemødet

Nu er tid til at melde dig til, hvis du vil til Folkemødet sammen med andre beboervalgte i KAB-Fællesskabet

Debat om den almene sektor til Folkemødet 2019. Foto: BL

Skrevet af Anette Hertz.
Lørdag den 18. juni har du som beboervalgt i KAB-Fællesskabet mulighed for at tage til Folkemødet på Bornholm. Og selv om du skal tidligt op, er det det hele værd.

KAB arrangerer nemlig igen i år en endagstur til Folkemødet på Bornholm med bus fra DGI-Byen. Dagen starter kl. 6.15 og slutter ca. kl. 23.30.

I den mellemliggende tid har deltagerne haft tid til både at tale med hinanden på tværs af KAB-Fællesskabets boligorganisationer og afdelinger – og til at droppe ind i nogle af Folkemødets spændende debatter og arrangementer.

Og hvis man har lyst, kan man med spørgsmål til politikerne være med til at sætte almene boliger på dagsordenen.

To af KAB-Fællesskabets boligorganisationer deltager i debatter

Boligselskabet AKB, København og Boligforeningen 3B deltager begge i debatter på Folkemødet. Det gør de ifølge formand Steffen Morild for at være med til at sætte fokus på den store samfundsopgave, almene boligorganisationer tager sig af:

”3B tager til Folkemødet, fordi vi vil være med til at sætte den almene sektor og vores arbejde på dagsordenen. Som en af Danmarks største boligorganisationer, har vi et ansvar for at præge debatten om det almene og skabe bevidsthed og positive fortællinger om den måde mere end 1 million danskere bor på.”

Formand for AKB, København, Bjørn Petersen, fortæller, at det var 3B, der inviterede AKB, København med på den sociale scene:

”Det har været rigtigt godt at være med på Folkemødet. Det er vigtigt, at vi som almen sektor markerer os. Både i forhold til byggeri, men særligt også på det sociale område, hvor vi tager hånd om beboerne. Jeg oplevede også, at der var god tilslutning i 2019.”

Næstformand i AKB, København, Mikkel Warming, er enig:

”Det er en demokratifestival – og vi er Danmarks største demokratiske organisation. Det er vigtigt, at vi er her, for vores stemmer mangler stadig i den offentlige debat. Og det er vigtigt, at vi markerer os,” forklarer Mikkel Warming.

Tag med og få en fantastisk demokratioplevelse

Meld dig til her allerede nu – og allersenest den 4. juni.
Og pst: Der plejer at være rift om pladserne.

Seneste nyt

Andre læste også