Liv Mellem HuseneNavneNy projektdirektør i spidsen for en forandringsrejse

Ny projektdirektør i spidsen for en forandringsrejse

Olav Kirchhoff får som projektdirektør ansvaret for nogle af Danmarks største byggeprojekter i Taastrupgaard og Blåkildegård

Foto: Landsbyggefonden

KAB har ansat Olav Kirchhoff som projektdirektør med tiltrædelse pr. 1. december 2022. Olav kommer fra en stilling som funktionsleder i Landsbyggefonden og har et indgående kendskab til den almene branche. Han kan i det nye job også trække på erfaring fra et tidligere job som projektleder i Boligforeningen 3B.

I KAB vil Olav Kirchhoff få forretningsføreransvaret i Boligselskabet AKB, Taastrup og ikke mindst ansvaret for nogle af Danmarks største byggeprojekter i Taastrupgaard og Blåkildegård.

Kundedirektør Sanne Kjær byder den nye projektdirektør velkommen:
”Vi er lykkedes med at rekruttere præcis den profil, vi har brug for. Olavs indsigt i byggeprojekternes struktur og komplicerede økonomi bliver et kæmpe aktiv, når vi skal i mål med projekter af denne kaliber. Han kender den almene branche indefra og vil hurtigt kunne bidrage konstruktivt i kunderelationen. Jeg glæder mig til samarbejdet.”

Det tegner til at blive fantastiske steder

Med jobskiftet rykker Olav Kirchhoff tættere på det levede liv i de almene boligområder. Det er noget af det, han ser allermest frem til.
”I Taastrupgaard kan man allerede se tegningen til en forvandling. Jeg glæder mig også over omgivelserne og den lys og luft, der er omkring boligområdet. Og projektet for Blåkildegård er efter min mening helt fantastisk. Jeg er heldig at få lov at være med på den del af rejsen, hvor stederne forandres fra det, de var – til det, de bliver. Og det bliver helt fantastiske steder. Men man kommer ikke udenom, at der ligger en hård proces med byggearbejder og genhusning foran os,” siger han.

Udover de store byggeprojekter rummer opgavelisten for den nye projektdirektør også arbejdet med den strategiske udvikling i Boligselskabet AKB, Taastrup, den boligsociale helhedsplan for området, det overordnede ansvar for driften af selskabets ejendomme og det bredspektrede samarbejde med Høje-Taastrup Kommune.

Fodboldveteran og høns i haven

Privat bor Olav Kirchhoff i Espergærde i et rækkehus med kone, to teenagesønner – og tre høns i baghaven.
”Det er min kone, der har et bondemandsgen, men jeg synes, det er sjovt at hente æg fra egne høns,” siger han med et smil.
”En smule sportsidiot” er også en vending, der kommer til Olav, når talen falder på interesser. Han har i en lidt yngre udgave dyrket fodbold på højt plan.
”Jeg er ikke længere aktiv pga. skader i benene, men jeg følger gerne med på TV,” siger han.
Olav Kirchhoff spillede bl.a. som professionel i Lyngby Boldklub 1990-93.

Stillingen som projektdirektør i KAB er nyoprettet, og Olav Kirchhoff overtager, sammen med de store byggeprojekter, kundeansvaret i Boligselskabet AKB, Taastrup efter Claus Bjørton, som i januar 2023 skifter til en nyoprettet stilling som vicedirektør i Himmerland Boligforening.

Seneste nyt

Andre læste også