Liv Mellem HuseneLøbere kommer i alle størrelser, aldre og kondital

Løbere kommer i alle størrelser, aldre og kondital

For fjerde gang blev der løbet mellem husene i København. Det var i lørdags den 16. september. I år på den skønneste, grønne rute gennem almene boligområder på Amager, og løbet har allerede tiltrukket 'stam-deltagere', der vender tilbage år efter år.

Solen skinnede, børn løb rundt og legede og boder med vand, kaffe, kage, t-shirt- og nummerudlevering var sat op i kanten af legepladsen i Øselsgade, som i dagens anledning også fungerede som start- og målområde for årets Løb Mellem Husene.

Alle smiler

En af stamdeltagerne, er en erfaren løber, der tidligere har deltaget i flere maraton- og halvmaratonløb, Laurids Kühlman Andersen. Han deltog for tredje gang i Løb Mellem Husene, og han ved godt, hvorfor han vender tilbage år efter år:

“Det er det sociale – jeg tror, det gør noget godt med den fælles opvarmning, at alle får den samme trøje, og alle modtager medaljer. Man bliver bare glad af stemningen – af alle de glade børn, der løber rundt – og så har jeg tænkt over, at til forskel fra ‘normale’ motionsløb, hvor folk er alvorlige og dybt koncentrerede, sikkert om at slå egne rekorder, så smiler ALLE – deltagere og frivillige ved det her løb”.

Laurids tog lige 5 km mellem husene inden halvmaraton dagen efter.

Laurids løber også med igen næste år:

“Jeg kan kun anbefale løbet, også til de mere målrettede motionister. Ikke for at slå egne rekorder, men for at minde sig selv om, at man skal have det sjovt med at løbe. Og skulle det ske en dag, at man ikke længere kan løbe de ‘normale’ motionsløb, så er det rart at vide, at man altid kan deltage i Løb Mellem Husene, for her kommer løbere i alle størrelser, aldre og kondital.”

Tak til alle, der var med

Fra arrangørende i København skal der lyde en kæmpe tak til alle frivillige og alle deltagere. Det var en flot opbakning og det er en en fest at løbe med jer alle mellem husene. Se hvorfor her

Løb Mellem husene fortsætter med at vokse. I år løb ca. 150 i Aalborg, ca. 100 i Holbæk og 550 i Aarhus, som kunne melde udsolgt. Læs mere om løbene i de forskellige byer her.

Seneste nyt

Andre læste også