Liv Mellem HuseneKonkurrence: Sommer i KAB-Fællesskabet

Konkurrence: Sommer i KAB-Fællesskabet

Sikke en sommer det har været. Med masser af glade sommeraktiviteter rundt omkring i KAB-Fællesskabet. Del et sommerfoto fra jeres afdeling og deltag i konkurrencen om godter fra Social Foodies

Sommerfester, fælles grillaftener, loppemarkeder, hygge i gården eller på fællesarealerne, sommerstemning på ejendomskontoret og meget andet.

I september-nummeret af KABnyt vil vi gerne vise billeder fra nogle af de mange sommeraktiviteter, der har været i KAB-Fællesskabet hen over sommeren. Så hvis du har taget nogle gode billeder fra en sommeraktivitet i jeres afdeling, så del det med os. Vinderen af konkurrencen får tilsendt en gaveæske med godter fra Social Foodies til deling i afdelingen eller på ejendomskontoret.

Sådan gør du

  1. Send et sommerfoto til: kommunikation@kab-bolig.dk
  2. Skriv i mailen svar på: Hvilken fællesaktivitet har du fotograferet? I hvilken afdeling?
  3. Slut af med dit navn og telefonnummer (så vi kan kontakte dig, hvis du vinder)
  4. Deadline for at indsende fotos: 2. september 2022.

OBS: Hvis dine billeder går tæt på personer (portrætlignende), skal du sikre dig deres samtykke til, at billederne må blive publiceret i KABnyt. 

Præmien uddeles efter lodtrækning. Vi bringer et udvalg af de indsendte fotos i KABnyt den 21. september 2022, og vinderne af konkurrencen vil modtage direkte besked.

Seneste nyt

Andre læste også