Liv Mellem HuseneKAB og Videncentret Bolius indgår samarbejde

KAB og Videncentret Bolius indgår samarbejde

Den nye aftale skal give inspiration og viden om boligforhold til beboere og medarbejdere i KAB-Fællesskabet

Hvordan fikser man et tilstoppet afløb? Hvad skal man være opmærksom på, hvis man skal bore i en betonvæg? Og hvordan kan man indrette en lille altan, så den både bliver hyggelig, grøn og funktionel på samme tid?

Den slags – og mange flere – spørgsmål kan Videncentret Bolius give svar på. Og fremover vil de svar blive formidlet direkte ud til beboere og medarbejdere i KAB-Fællesskabet.

”Jeg er virkelig glad for vores nye samarbejdsaftale med Videncentret Bolius. Bolius har en lang række dygtige fageksperter og er førende, når det gælder viden om boligforhold. Det kan vi få stor glæde af i KAB-Fællesskabet,” siger Maria Frey Fletting, vicedirektør i KAB, og tilføjer:

”Formålet er, at beboerne får mulighed for at finde information og inspiration i Bolius’ materiale til at indrette og vedligeholde deres bolig. Vi håber, at det vil give en endnu bedre booplevelse og måske endda en besparelse på istandsættelse. Samtidig kan der også være inspiration at hente til den daglige drift ude i afdelingerne.”

Et oplagt samarbejde

Videncentret Bolius leverer viden i form af artikler, videoer og undersøgelser om emner som bæredygtighed, indeklima, gør-det-selv og rengøring.

Hvor Bolius tidligere fokuserede på indhold til boligejere, henvender de sig i dag til alle – lejere og ejere i både lejlighed og hus.

For Bolius er samarbejdet med KAB en naturlig vej til at komme bredere ud i den almene sektor. Det fortæller Ulrik Heilmann, som er adm. direktør i Bolius.

”Mere end 1.6 mio. danskere benytter årligt Bolius’ platforme, fordi de finder vores viden og formidling relevant og uafhængig. Derfor er vi også meget glade for at kunne samarbejde med KAB, Danmarks største almene administrationsselskab. Sammen med dem kan vi være med til at øge livskvaliteten hos de mange KAB-beboere og komme ud til endnu flere danskere.”

Samarbejdet betyder, at KAB og boligorganisationerne i KAB-Fællesskabet fremadrettet kan gøre brug af Videncentret Bolius’ materiale i nyhedsbreve, artikler, opslag på sociale medier mv.

Videncentret Bolius er en ikke-kommerciel organisation, ejet af den filantropiske forening Realdania. Brug af materialet er gratis for KAB og boligorganisationerne. Læs mere om Videncentret Bolius på Bolius.dk

Seneste nyt

Andre læste også