Liv Mellem HuseneKAB-Fællesskabet klædt i hvidt

KAB-Fællesskabet klædt i hvidt

Tak til de mange medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer, som har sendt os smukke billeder af snedækkede boligområder. Se med her

Nogle fik et lille drys, andre en hel dyne. Sneen dalede over KAB-Fællesskabet i de første uger af januar.
På KAB’s opfordring har mange delt billeder af snelandskaberne. Heriblandt ejendomskontorerne i Lyngby Boligselskab og Glostrup Ejendomsselskab, som her sætter ord på hverdagen med sne.

Ekstra smil og hårdt arbejde

Fortunen Øst, Lyngby

”Det giver et ekstra smil på læben og en ro indeni, når man ser solen stå op over sådan et dejligt snelandskab,” siger Tine Elisa Aabald, serviceleder i Lyngby Boligselskab, der også fortæller, at hun må tilrettelægge arbejdsdagen efter forholdene.
”Vi møder en time tidligere end normalt og starter snerydningen kl. 6. Vi er 10 mand på opgaven. Det tager stort set hele dagen at rydde hele området. Vi bruger både traktorer og håndholdte sneskovle og koste afhængig af hvor meget sne, der er tale om.”
Hun understreger, at de arbejder med at begrænse brugen af salt af hensyn til jord og planter, fx ved at benytte saltvand – og kun hvor det er nødvendigt.

Fygesne og fuld kraft på pumperne

Glostrup Vestergård, Glostrup

I Glostrup Ejendomsselskab har serviceleder Bo Eggertsen og hans hold også travlt, når det sner.
”Jeg nyder de smukke landskaber i Glostrup Ejendomsselskab, når de er klædt i hvidt. Nok er det kønt, men sneen giver også nogle andre udfordringer i dagligdagen. Bygningerne her er slidte og snestorm betyder, at vi skal være ekstra opmærksomme på fygesne på lofterne. Varmesystemet har også svært ved at følge med, så det er godt, at vi har nye varmecentraler på vej. Indtil da skruer vi op for pumperne og stiller en olieradiator til rådighed for beboere, der fryser,” siger han og fortæller, at mængden af sne kom som lidt af en overraskelse under stormen Pia:
”Temperaturen slog om og en del af den nedbør, der var varslet som regn faldt som sne i stedet. Den morgen mødte vi ind til et større arbejde med snerydning, end vi havde regnet med.”

Flere billeder

Seneste nyt

Andre læste også