Liv Mellem HuseneHusk at indstille kandidater til KAB-Fællesskabets priser

Husk at indstille kandidater til KAB-Fællesskabets priser

Kender du nogen i KAB-Fællesskabet, der fortjener et klap på skulderen? Så indstil dem til KAB-Fællesskabets priser. Priserne uddeles på repræsentantskabsmødet den 17. november

Prismodtagerne 2021
Modtagerne af KAB-Fællesskabets priser 2021

På KAB’s repræsentantskabsmøde i efteråret er der tradition for at uddele KAB-Fællesskabets priser, som i 2022 består af en Fællesskabspris og en Bæredygtighedspris.

Den 6. oktober er der deadline for indstilling af kandidater, så hvis du fx kender en bestyrelse eller en gruppe af beboere, der fortjener et klap på skulderen for deres store indsats i boligområdet, så husk at indstille dem!

Møde Annette og Ann-Grete, der var blandt prismodtagerne i 2021

Sådan gør du

Send os en indstilling, hvis du kender en beboer, en bestyrelse eller en gruppe af beboere, der har gjort en særlig indsats. Indsatsen kan handle om at arrangere en aktivitet i boligafdelingen, at gøre en indsats over længere tid, fx for at styrke fællesskabet i afdelingen, at gøre en indsats for at forbedre de grønne områder eller noget helt fjerde.

Indstillinger sendes senest torsdag den 6. oktober 2022 til kommunikation@kab-bolig.dk. Du kan også ringe til Matilde Agner Pedersen i KAB kommunikation på 38 38 19 06 og få hjælp til at lave indstillingen frem til den 6. oktober 2022.

Indstillingens indhold:

  • Hvem indstilles
  • Indstilles beboeren eller gruppen til Fællesskabsprisen eller Bæredygtighedsprisen?
  • Skriv et par sætninger med en begrundelse for, hvorfor lige netop denne beboer eller gruppe skal have prisen – maksimalt en halv A4-side
  • Navn og kontaktoplysninger på indstiller.

Fællesskabsprisen

Fællesskabsprisen er en anerkendelse af det store frivillige arbejde, som lægges i boligafdelingerne i KAB-Fællesskabet. Prisen hylder en indsats, der gør en forskel for fællesskabet og det sociale liv i afdelingen.

Bæredygtighedsprisen

Bæredygtighedsprisen går til initiativer i boligafdelingerne med fokus på bæredygtighed og grøn omstilling. Det kan være alt fra udvikling af de grønne områder til større, bæredygtige udviklingsprojekter i afdelingen.

Præmien for begge priser er 10.000 kroner.

Læs om sidste års vindere

Seneste nyt

Andre læste også