Liv Mellem HuseneFlere og flere løber mellem husene

Flere og flere løber mellem husene

Løb mellem husene spreder sig ud over hele landet, seneste skud på stammen er Holbæk. I år løbes der således i København, Aarhus, Aalborg og Holbæk. Samtidig strækker arrangementet sig over flere dage i september, så hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, har du rig mulighed for at finde en by og en dato, der passer dig.

Der er i disse år massevis af motionsløb at vælge imellem, hvis man er til den slags. Men skulle du vælge blot ét løb er Løb Mellem Husene et godt bud, og det er der flere gode grunde til.

  • Du kommer igennem områder i byen, hvor der normalt ikke afholdes løb.
  • Du kan selv vælge, om du vil gå eller løbe 5 km eller 1,6 km.
  • Du vil opleve et stort engagement blandt beboere og arrangører, med overraskelser på ruten.

Alt i alt vil din deltagelse støtte op om et initiativ, der gavner den almene sektor og på den måde ”Den blandede by”.

I København løbes der den 16. september. Ligesom sidste år foregår det på Amager, og planlægningen er i fuld gang.

“Vi er mildt sagt ret tilfredse med, at vi kan komme til at afholde Løb Mellem Husene igen. Sidste år oplevede vi, hvordan vi fik samlet en masse beboere og udefrakommende i alle aldre. Det gjorde virkelig noget ved stemningen, og så var det også helt fantastisk, at flere af vores afdelinger bakkede op ude på ruten og var med til at uddele snacks og drikkevarer,” siger Mikkel Josephsen, der er projektleder på Løb Mellem Husene for den boligsociale Helhedsplan Amagerplanen.

Ruten er derimod helt ny og går blandt andet igennem Remiseparken, Hørgården, Sundbys Idrætspark og et flot skybrudssikringsområde med gitterstier, der giver fornemmelsen af et brostensløb. Derudover vil der være løbetrøjer, medaljer, og som prikken over i’et afsluttes løbet med en lokal høstfest.

Et arrangement som dette gør meget for fællesskabet, både internt og eksternt. Vi er virkelig glade for at kunne byde velkommen til løbet igen den 16. september, afslutter Mikkel.

Tilmeld dig og læs mere om Løb Mellem Husene i København her
Læs mere om Løb Mellem husene her

Seneste nyt

Andre læste også