Liv Mellem HuseneDronning Margrethe besøger Betty Nansens Plads

Dronning Margrethe besøger Betty Nansens Plads

I forbindelse med sit sommertogt besøger Dronning Margrethe Betty Nansens Plads på Frederiksberg den 1. september. Frederiksberg Forenede Boligselskaber (FFB) er vært for besøget

Dronning Margrethe
Fotos af H.M. Dronning Margrethe: Kongehuset.

10 års ihærdigt arbejde med at udvikle et nyskabende og mangfoldigt byrum omkranset af nye og nyrenoverede bebyggelser kulminerer med H.M. Dronning Margrethes besøg på Betty Nansens Plads på Frederiksberg den 1. september kl. ca. 14.

”Vi er naturligvis meget glade for den royale interesse og ser frem til at tage imod H.M. Dronningen, som udover at se det spændende, nye byrum også vil overvære afsløringen af en smuk bronzeskulptur af Betty Nansen, skabt af kunstneren Malene Bjelke,” siger Laurits Roikum, formand for FFB.

Folkefest

I umiddelbar forlængelse af det officielle besøg er der arrangeret en større folkefest med kaffebord, workshops, musik og dans.

Se programmet her

Betty Nansens Plads – fra grim ælling til smuk svane

Betty Nansens Plads
Der er rig mulighed for aktiviteter ved Betty Nansens Plads. Fotos: Jesper Blæsild.

Pladsen omkring Betty Nansens Allé ved Domus Vista var tidligere slidt og forsømt, men FFB har, i tæt samarbejde med Frederiksberg Kommune, omdannet området til et attraktivt mødested, som bidrager til et aktivt byliv, bevægelse og fællesskab på tværs af generationer, livssituation og interesser.

Omdannelse af pladsen har ikke været mulig uden generøs støtte fra en række fonde, bl.a. Den A.P. Møllerske Støttefond, Realdania og Lokale- og anlægsfonden.

Logoer

 Arrangementet den 1. september er den officielle indvielse af Betty Nansens Plads.

Seneste nyt

Andre læste også