Drift og teknikMit KAB for bestyrelsesmedlemmer

Mit KAB for bestyrelsesmedlemmer

Se, hvordan du får adgang til regnskaber og budgetter for din boligafdeling/organisation, finder referater og dagsordener fra bestyrelsesmøder og kontaktoplysninger på medarbejdere i KAB

Mit KAB Bestyrelselsesmedlemmer

Du har sikkert hørt om Mit KAB, som er vores selvbetjeningsløsning for bestyrelsesmedlemmer, beboere og boligsøgende i KAB-fællesskabet. Men har du selv prøvet at logge ind fx som forberedelse til et bestyrelsesmøde? Vi har lavet to korte videoer som viser, hvad du har af muligheder i Mit KAB.

Eksempler på indhold i Mit KAB

  • Langtidsbudgetter
  • Detaljerede afdelings- og organisationsregnskaber med adgang til underkonti
  • Kontaktoplysninger på bestyrelsesmedlemmer og nøglemedarbejdere i KAB
  • Forbrugsregnskaber og andet information om afdelingen
  • Rekvisitionsoverblik
Intro-video: Mit KAB for afdelingsbestyrelser
(slå undertekster til ved at køre musen over videoen og klik på “Undertekster”)
Intro-video: Mit KAB for organisationsbestyrelser
(slå undertekster til ved at køre musen over videoen og klik på “Undertekster”)

Adgang til Mit KAB

Er du ikke på Mit KAB endnu, kan du få adgang ved at gå ind på www.mitkab.dk og klikke på linket “Send mig et midlertidigt brugernavn og kodeord”. Har du været på før fx som boligsøgende eller beboer, skal du blot logge ind med dit NemID.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at skrive til kommunikation@kab-bolig.dk

Seneste nyt

Andre læste også