Drift og teknikKAB og Holbæk Boligselskab indgår strategisk partnerskab

KAB og Holbæk Boligselskab indgår strategisk partnerskab

En partnerskabsaftale giver det selvadministrerende Holbæk Boligselskab adgang til rådgivning i KAB

Boligerne i Holbæk Boligselskab fordeler sig i tre boligafdelinger: Ladegårdsparken, Knudskov-, Allé- og Kikhøjparken samt Bernts Have.

KAB har indgået en strategisk partnerskabsaftale med Holbæk Boligselskab, som fremover kan trække på rådgivning i KAB indenfor udvalgte områder. Det drejer sig om områderne jura, HR og by- og boligudviklingsprojekter.

Holbæk Boligselskab består af tre boligafdelinger med 1.986 boliglejemål, og administrationen er lokalt baseret.

”Vi værner om vores selvstændighed, og vægter efteruddannelse højt, så vi selv kan løse de fleste opgaver inhouse,” siger Anne-Grethe Slagelse, forretningsfører i Holbæk Boligselskab.

Hun forklarer om selskabets motivation for at indgå et samarbejde med KAB:
”I forbindelse med vores strategiplan frem til 2025, har vi et ønske om at styrke vores organisation gennem strategiske partnerskaber, hvor vores administration kan få den ønskede sparring. KAB kan tilbyde, det vi søger indenfor HR, jura og byg. Det er også vigtigt, at KAB tilbyder et ligeværdigt samarbejde med respekt for vores værdier. Vi glæder os til samarbejdet.”

KAB’s partnerskabsaftaler er målrettet mindre og mellemstore almene boligorganisationer og er fleksible i forhold til omfang, indhold og pris – læs mere her.

Seneste nyt

Andre læste også