Liv Mellem HuseneNavneErfaren kommunikationschef til KAB

Erfaren kommunikationschef til KAB

KAB får en kommunikationschef med stor ledererfaring og indsigt i både politik og ejendomsbranchen, når Søren Gregersen tiltræder efter påske. Han overtager posten fra Anette Hertz, som har valgt at stoppe for at gå på pension

Det bliver Søren Gregersen, der fremover skal stå i spidsen for KAB Kommunikation. Efter påske tiltræder han stillingen som kommunikationschef, hvor han bliver en nøglefigur i formidlingen af de kommende års store projekter i KAB-Fællesskabet.

”KAB og KAB-Fællesskabet står et utroligt spændende sted. Der er blandt andet en omfattende digital omstilling undervejs, og der spiller kommunikation en afgørende rolle for at lykkes. Både til medarbejdere, til beboerdemokratiet i boligorganisationer og -afdelinger og til omverdenen. Det er en udfordring, jeg ser meget frem til at være en del af,” siger Søren Gregersen.

Administrerende direktør i KAB, Jens Elmelund, glæder sig over ansættelsen af Søren Gregersen.

”Jeg er glad for, at det er lykkes at tiltrække en kapacitet som Søren. Vi var privilegerede at have et stærkt felt af ansøgere, og her stod Søren rigtig skarpt med sin store erfaring med kommunikation og ledelse fra centraladministrationen, Københavns Kommune og ejendomsbranchen,” siger Jens Elmelund.

Brænder for sagen

Søren Gregersen er uddannet journalist og har tidligere været kommunikationschef i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune og i Finansministeriet og Beskæftigelsesministeriet.

Søren Gregersen tiltræder i KAB d. 11. april 2023.

Senest har han siddet som underdirektør i EjendomDanmark, inden han startede op som selvstændig kommunikationsrådgiver. Nu ser han forventningsfuldt frem mod et nyt kapitel i sit arbejdsliv.

”Som en udpræget holdspiller glæder jeg mig til at blive en del af et fællesskab igen og samtidig være med til at fortsætte det vigtige arbejde for at skabe gode, betalbare boliger i København og omegn. Det er en sag, der står mit hjerte nær,” fortæller den kommende kommunikationschef.

Privat bor Søren Gregersen med sin kæreste Malou på Vesterbro og har tre børn. Han er 52 år gammel og bruger blandt andet sin fritid på at svømme, dyrke yoga og gå til koncerter.

Seneste nyt

Andre læste også