Liv Mellem HuseneNavne”Det lyder som en floskel, men jeg vil rigtigt gerne være med...

”Det lyder som en floskel, men jeg vil rigtigt gerne være med til at gøre en forskel”

Line Baadsgaard er ny arbejdsmiljøleder i KAB-Fællesskabet. Hun glæder sig til hverdagen og alle de opgaver, der kommer

Arbejdsmiljøleder Line Baadsgaard

Efter knap et halvt år uden arbejdsmiljøleder i KAB-Fællesskabet trådte Line F. Baadsgaard ind ad døren mandag den 5. december 2022 for at starte arbejdet med at sikre et godt arbejdsmiljø, fysisk som psykisk, og forebygge arbejdsskader. Og Line kommer med en stærk, faglig ballast, som vi kan få glæde af i fællesskabet.

Jeg er ikke en ’fixer’

Line kommer fra Danmarks Lærerforening, hvor hun i 5½ år bl.a. har varetaget udvikling af kurser, rådgivet arbejdsmiljøledere i hele landet og været med til at udvikle branchevejledninger. Hun har et meget stort kendskab til arbejdsmiljøområdet generelt, men er godt klar over, at arbejdet i KAB-Fællesskabet bliver noget helt andet.

”I Danmarks Lærerforening arbejdede jeg meget på det politiske, strategiske niveau. Nu får jeg lov til følge indsatserne til dørs og se dem fungere i dagligdagen. Det glæder jeg mig til, og det er den vigtigste grund til, at jeg søgte her til KAB-Fællesskabet” fortæller Line og fortsætter:

”Men jeg er ikke en ’fixer’. Jeg skal ikke banke folk i hovedet med lovgivningen. Til gengæld vil jeg rigtigt gerne skabe gode arbejdsforhold i samarbejde med medarbejderne. Både lokalt og i KAB-Huset.”

APV og dialog

Et sted at starte for Line – når hun har lært systemer og arbejdsområderne at kende – er de seneste Arbejdspladsvurderinger, der kan vise, hvor arbejdsmiljøet er udfordret. Og ellers er det helt klart medarbejderne, der kan vise Line, hvor der er brug for hende.

”Jeg vil rigtig gerne i dialog med mine kollegaer og er glad for, at jeg allerede før jul får chancen for at besøge den første boligafdeling og rådgive om indretning af et ejendomskontor,” siger Line, der håber, hun får lejlighed til at besøge mange flere lokalkontorer snart.

”Det lyder som en floskel, men jeg vil rigtigt gerne være med til at gøre en forskel. Helt konkret og for den enkelte medarbejder.”

Privat bor Line med sin mand, Martin, og deres to drenge på 13 og 16 år i Dragør.

Har du et spørgsmål til Line, er du velkommen til at kontakte hende på 33 63 10 20 eller linba@kab-bolig.dk

Seneste nyt

Andre læste også