ByggeriUnge, innovative arkitektstuderende på besøg i KAB-Fællesskabet

Unge, innovative arkitektstuderende på besøg i KAB-Fællesskabet

Arkitekter fra hele verden mødtes denne sommer i København til en verdenskongres. KAB, FFB og Roskilde Nord var vært for et besøg fra en gruppe studerende

Global Student Summit’ er overskriften på et forløb, som det seneste semester har samlet arkitektstuderende i hele verden om at finde innovative, urbane løsninger, der kan være med til at sikre en bæredygtig fremtid. Et afsluttende to dages event samlede de studerende i København i tilknytning til Arkitekternes Verdenskongres. Her mødtes de mange studerende fra så fjerne lande som Korea, Singapore, Uganda, USA og Australien og præsenterede deres ideer.

Det Kongelige Akademi, BL- Danmarks Almene Boliger og KAB var vært for besøget, som fandt sted den 1. og 2. juli.

Rasmus Jessing fortalte bl.a. om udviklingsprojektet for medbyg, hvor der arbejdes med muligheder for at inddrage beboere i byggeprocessen.

I KAB-Huset mødte de studerende bl.a. Rasmus Jessing, der gav en introduktion til KAB og et udsnit af de nyskabende byggeprojekter, der er opført de senere år eller undervejs, mens Bent Madsen, direktør i BL, gav en introduktion til modellen for almene boliger i Danmark.

Dag 2 bød på ekskursion til bl.a. Roskilde Nords projekter ’Den røde tråd’ og ’Tunet’. Og på Frederiksberg viste formand for FFB, Laurits Roikum, rundt i byudviklingsprojektet Betty og Delehusene.

Seneste nyt

Andre læste også