UncategorizedNemID-advarsel: Sådan bevarer du adgangen til Mit KAB med MitID

NemID-advarsel: Sådan bevarer du adgangen til Mit KAB med MitID

Er du bestyrelsesmedlem, boligsøgende eller beboer? Og bruger du Mit KAB til fx at læse afdelingsregnskaber, svare på boligtilbud eller finde kontaktoplysninger på medarbejdere i KAB? Læs, hvordan du skifter dit login på Mit KAB fra NemID til MitID, så du ikke mister din adgang til Mit KAB

30. juni 2023 lukker NemID. Efter denne dato kan du ikke længere logge på Mit KAB med NemID. Det er derfor vigtigt, at du hurtigt skifter dit login til MitID. Vær opmærksom på, at det ikke er nok, at du bruger MitID til andre tjenester som fx din netbank. Du skal aktivt tilknytte MitID til Mit KAB for at kunne bruge det. Se, hvordan du gør her. Det tager kun et øjeblik.

Skift dit login på Mit KAB fra NemID til MitID (åbn hjælpeguide)
Log på Mit KAB

Har du brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os på T 33 63 10 00 mandag til fredag fra 9.00-14.30. Du kan også sende en mail til kontakt@kab-bolig.dk

Hvad kan du bruge Mit KAB til?

Læs om Mit KAB for bestyrelsesmedlemmer
Læs om Mit KAB for boligsøgende og beboere

Hjælp og vejledning til MitID

https://www.mitid.dk/hjaelp/hjaelpeunivers/

Seneste nyt

Andre læste også