DemokratiNaturelsker med talent for tørre tal

Naturelsker med talent for tørre tal

Nina Møller er formand for Stenløse- Ølstykke Boligforening – en lidt anderledes boligorganisation, der udelukkende består af forskellige former for tæt-lavt byggeri og parcelhuse med egne haver. Selv har hun boet i Teglværksparken, siden boligerne blev opført i 1993 - tæt på den natur, hun holder så meget af. Og så har Nina været aktiv i beboerdemokratiet siden 1999

Nina Møller
illustration af stafet

Hvad ser du personligt som din vigtigste opgave?

Jeg skal sørge for, at samarbejdet fungerer godt mellem vores store organisationsbestyrelse på 21 personer og medarbejderne. Når det glider godt, kan vi komme i mål med vores vigtigste opgave: Gode, sunde boliger, hvor beboerne er glade for at bo.

Jeg har en baggrund i finanssektoren og har stort fokus på budgetter, regnskaber og ikke mindst henlæggelser. På den måde kan vi løbende sørge for, at boligerne er vedligeholdte og undgå ubehagelige overraskelser.

Hvis du får besøg, hvad vil du vise frem?

Alle vores boligafdelinger er seværdige. Vores hovedkontor, hvor vi sidder nu, er organisationens bankende hjerte. Her sidder flere af vores medarbejdere til daglig, og her mødes vi i organisationsbestyrelsen, diskuterer og tager de nødvendige beslutninger. I mødelokalet hænger luftfotos af alle afdelinger; så her kan man se dem alle.

Hvilke emner og problemstillinger er I aktuelt optaget af?

Kommende renoveringer og økonomi. Det er omkostningsfuldt at renovere boligerne, og derfor skal vi hele tiden have skarpt fokus på budgetterne og tænke langsigtet.

Hvad kan du lide at lave, når du har fri?

Grundet en medfødt gigtlidelse har jeg altid trænet meget og gør det stadig. Derudover elsker jeg gåture i naturen. Jeg er opvokset i Ganløse, men flyttede til København i forbindelse med studiet som så mange andre unge. Jeg kom dog hurtigt tilbage. Efter nogle timer i København skal jeg hjem og ud i naturen.

Stafet-spørgsmålet: Hvilke overvejelser har I omkring sammenlægning af afdelinger?

Der er bestemt potentiale for sammenlægning mellem nogle af vores boligafdelinger. Der er flere, der er ens, og ligger som naboer. Så det er et emne jeg ofte, men indtil videre forgæves tager op på vores møder i organisationsbestyrelsen. Det møder en del modstand. Jeg giver dog ikke op men må gå langsomt frem. Alle skal være med i den beslutning.

Hvem sender Nina stafetten videre til?

Jeg vil gerne sende stafetten til Iris Gausbo, formand for Boligforeningen 3B:

Hvordan har det været for så stor en boligorganisation som 3B, med egne traditioner og arbejdsmetoder at fusionere med KAB?

Teglværksparken
Teglværksparken, hvor Nina bor.

Om Stenløse-Ølstykke Boligforening (SØB)

SØB har 1011 boliger fordelt på 20 boligafdelinger i Egedal Kommune. De har netop haft 75 års jubilæum i 2023. Alle boliger er rækkehuse, dobbelthuse, gårdhavehuse eller parcelhuse og ligger i Stenløse, Veksø, Ølstykke og Ganløse.

Seneste nyt

Andre læste også