BæredygtighedKom og bliv frelst

Kom og bliv frelst

Programmet for årets Konference for KAB-Fællesskabet den 29.-30. oktober er nu klar. Bliv klogere på, hvordan vi skaber fremtidens bæredygtige boliger og mød bl.a. Anders Morgenthaler, der kommer med nøglen til bæredygtig frelse. Og en mængde konkrete råd

Anders Morgenthaler råber

Vi har i år sammensat et bredt program under titlen ’Bæredygtige boliger – hjem vi passer på’: Hvordan kan vi bygge, bo og leve sammen med omtanke for vores fælles fremtid?

Vi har et stort ansvar for at bidrage til den bæredygtige dagsorden. Sammen kan vi tage store og små skridt i retningen af at reducere vores klimaaftryk – både med vores nybyggeri, renoveringer og drift samt vores liv og hverdag i afdelingerne.

Du kan blandt andet møde Anders Morgenthaler og blive inspireret af, hvordan han tager klimabevidste valg i sit liv uden at gå på kompromis med livskvalitet.

Du får viden om bæredygtige tiltag i KAB-Fællesskabet samt mulighed for at komme med idéer til, hvordan vi skal bo sammen i fremtiden.

I programmet er der også sat god tid af til debatter og samtale på kryds og tværs, så vi kan lære af hinanden.

Konferencen er for beboervalgte i KAB-Fællesskabet og finder sted den 29.-30. oktober 2022 på Konventum i Helsingør – med mulighed for overnatning fra lørdag til søndag.

Se program og tilmeld dig her

Seneste nyt

Andre læste også