UncategorizedKlædt på til at brænde igennem

Klædt på til at brænde igennem

KAB-Fællesskabet tilbyder igen bestyrelsesuddannelsen til medlemmer af afdelings- og organisationsbestyrelser. En mulighed, som alle beboervalgte vil have stor glæde af, mener afdelingsformand Tina Agerskov

Beboervalgte i gang med en øvelse på bestyrelsesuddannelsen. Uddannelsen blev oprindeligt udviklet af Boligforeningen 3B. Arkivfoto fra 2018.

”En gave.” Sådan betegner Tina Agerskov, formand for afdelingsbestyrelsen i Skolevænget, FFB, udbyttet af KAB-Fællesskabets bestyrelsesuddannelse.

Hun gennemgik sidste år forløbet, der har til formål at ruste såvel nyere som mere erfarne bestyrelsesmedlemmer til arbejdet og ansvaret, der kommer med rollen som beboervalgt. I dag ser Tina tilbage på et yderst givtigt uddannelsesforløb.

”Jeg har taget enormt meget med fra uddannelsen. Jeg fik forståelsen af KAB-Fællesskabet, og hvad hele det store maskineri kan. Og jeg blev klædt på i forhold til juridiske spørgsmål, konflikthåndtering og kommunikation. Det har givet viden og kompetencer, som betyder, at jeg nu har langt større selvtillid og flere visioner i bestyrelsesarbejdet,” fortæller Tina Agerskov.

Det var en ubeskriveligt fed oplevelse, og vi mødes stadig hver tredje uge over Teams

Tina Agerskov, formand for afdelingsbestyrelsen i Skolevænget, FFB

Sammenhold og netværk

Tina Agerskov, afdelingsformand i Skolevænget, FFB, ser tilbage på KAB-Fællesskabets bestyrelsesuddannelse med stor glæde.

Uddannelsens fokus er det ledelsesmæssige perspektiv, og den henvender sig til bestyrelsesmedlemmer, der ønsker at brænde igennem i bestyrelsesarbejde. Blandt andet vil man undervejs få udarbejdet en personlig adfærdsprofil og få en forståelse af, hvad den betyder i mødet med andre.

”Jeg har lært mig selv bedre at kende, og jeg har fået nogle redskaber til at forstå andre mennesker, og hvad der driver dem. Den forståelse er helt afgørende for, hvordan jeg som formand skal møde beboere og beboervalgte,” siger Tina Agerskov og tilføjer:

”Udover det faglige aspekt havde vi også et fantastisk sammenhold på uddannelsen. Vi delte vores viden og erfaringer og voksede sammen som hold. Det var en ubeskriveligt fed oplevelse, og vi mødes stadig hver tredje uge over Teams i vores erfa-gruppe. Det giver virkelig ro i maven at have det netværk.”

Læs mere om uddannelsen og om, hvordan du ansøger om at blive optaget. Ansøgningsfristen for næste uddannelsesforløb er den 15. juni 2022.

Seneste nyt

Andre læste også