DemokratiKAB tog ordet på Bornholm

KAB tog ordet på Bornholm

KAB-Fællesskabet bidrog på årets folkemøde til debatter om alt fra socialt ansvar, bankkontibureaukrati og grønt byggeri til socioøkonomisk iværksætteri. Se billeder fra Folkemødet 2023

Deltagere fra KAB-Fællesskabet på Folkemødet
Igen i år var der flot besøg fra beboervalgte i KAB-Fællesskabet, som tog turen lørdag fra København til Allinge for at opleve Folkemødet. Bussen med beboervalgte blev traditionen tro modtaget af KAB’s direktion ved ankomst.

Der er høj og lav, patientforeninger, ministre og fagforeninger, lobbyister, interesseorganisationer og internationale CEO’s på guidet tur i den bornholmske idyl.

Folkemødet i Allinge tiltrak i 2023 tusinder af debataktive og lige så mange tilskuere, som kunne vælge mellem godt 2.800 debatter og – hvis man var erfaren – et udvalg af gratis grillpølser og fadøl.

KAB’s direktion og formænd for SAB, Boligforeningen 3B og Boligselskabet AKB, København var ikke mindst aktive på BL’s centrale scene, den træbyggede Dome, som efterhånden er blevet til et af Folkemødets vartegn. Men det blev også til mange debatter på Den Sociale Scene og besøg hos både PFA og Finansforbundets scener.

Stemningsbillede fra Folkemødet

Uanset emnet var der klare budskaber fra KAB. Som den største almene boligadministrator er vi parat til at tage ansvar for social, økonomisk og klimamæssig bæredygtighed.

Helt i folkemødets ånd lød det lige så klart, at det kræver bredt samarbejde, hvis man skal løse de problemer, som fx gør det dyrt at bygge ikke mindst i hovedstadsområdet. Og hvor den sociale ansvarlighed samtidig bliver udfordret, når vi oplever, at alt for mange psykisk syge og andre mennesker med alvorlige, personlige udfordringer bliver henvist til en almen bolig.

Stemningsbillede Folkemødet
Stemningsbilleder Folkemødet

Seneste nyt

Andre læste også