ByggeriKAB forlænger strategisk byggepartnerskab

KAB forlænger strategisk byggepartnerskab

Byggepartnerskabet &os har skabt bedre forløb i de gennemførte byggesager i KAB-Fællesskabet. Kontrakten med partnerne er netop forlænget til 2025

KAB dannede i 2019 “Byggepartnerskabet &os” med det formål at sikre bedre samarbejde i komplekse byggesager. Siden da er fem sager afsluttet i regi af partnerskabet og mere end 10 sager er i proces. Erfaringerne er gjort op, og KAB har valgt at benytte kontraktens option til at forlænge.

”Vi er i KAB glade for, at vi kan fortsætte samarbejdet i Byggepartnerskabet &os frem til 2025. Det er en gevinst, at vi sammen har skabt mere forudsigelighed og reduceret nogle af de risici, der er i byggeprojekter. Der er dog forsat stort potentiale i at få endnu mere ud af det strategiske samarbejde; også for at levere langt mere bæredygtigt byggeri målt både på socialt, klimamæssigt og økonomisk aftryk. Vi skal udnytte vores fortsatte samarbejde til sammen at lære fra hver eneste byggesag, så vi kan levere i endnu højere kvalitet og med endnu større tilfredshed hos vores kunder – beboerne,” forklarer Rasmus Jessing, byggedirektør i KAB.

Potentiale i nybyggeri

For de gennemførte byggesager er de afgørende succeskriterier, at kunderne generelt har oplevet en god byggeproces med fin kommunikation og inddragelse samt efter omstændighederne god budgetsikkerhed.

Et sagsområde med rum for udvikling er nybyggeriet.

”Vi glæder os til at fortsætte det tillidsfulde samarbejde i partnerskabet og sammen forfølge potentialerne for at videreudvikle partnerskabet, så vi også kan realisere ambitiøse nybyggerier som eksempelvis Generationernes Træhus på Asger Jorns Allé i Ørestad,” siger adm. direktør i Enemærke & Petersen, Troels Aggersbo.

Deltagerne i partnerskabet er Enemærke & Petersen, JJW Arkitekter, SWECO, SLA Architects, Norconsult, Oluf Jørgensen Rådgivende Ingeniørfirma og Rekommanderet.

Omsætningen i partnerskabet ventes at blive i niveauet ca. 400 mio. kr. frem til 2025.

Læs mere om Byggepartnerskabet &os

Seneste nyt

Andre læste også