UncategorizedFusion i Tårnby på plads

Fusion i Tårnby på plads

Den planlagte fusion mellem Tårnby Kastrup Boligselskab og Boligorganisationen Tårnbyhuse gennemføres pr. 31. december 2022

Arkivfoto: Allégården, Tårnby Kastrup Boligselskab.

Med afsæt i ønsket om at skabe en mere samlet boligorganisation i Tårnby Kommune har Tårnby Kastrup Boligselskab (TKB) og Boligorganisationen Tårnbyhuse løbende drøftet en fusion.

Ved et ekstraordinært repræsentantskabsmøde den 15. december 2021 besluttede repræsentantskaberne for de to boligorganisationer at gennemføre fusionen.

Det betyder, at TKB træder ud af KAB-Fællesskabet i slutningen af 2022, hvor sammenlægning endegyldigt går igennem. KAB vil dog også efter fusionen fortsætte som forretningsfører på flere igangværende byggesager, hvoraf den sidste først forventes afsluttet i 2024/2025.

”Vi er naturligvis kede af, at TKB forlader vores stærke fællesskab, men beboerdemokratiet har ønsket en lokal fusion, og det kan vi kun respektere. Vi kommer selvfølgelig til at yde den samme gode service som hidtil, indtil sammenlægningen træder i kraft. Vi ser derudover frem til et fortsat godt samarbejde om de igangværende byggesager,” siger Sanne Kjær, kundedirektør i KAB.

Den nye organisation vil fra slutningen af 2022 fortsætte under navnet Boligorganisationen Tårnbyhuse.

Seneste nyt

Andre læste også