UncategorizedFællesskab, faglighed og fremtid

Fællesskab, faglighed og fremtid

I weekenden den 29.-30. oktober danner Konventum i Helsingør rammen om årets konference for KAB-Fællesskabet. En rigtig god mulighed for at blive klogere i hyggeligt selskab, fortæller to faste konferencedeltagere

Anders Morgenthaler råber

”Bæredygtige boliger – hjem vi passer på”.

Det er overskriften for KAB-Fællesskabets konference 2022, hvor man blandt andet kan møde debattør og satiriker Anders Morgenthaler, arkitekt Eva Ravnborg og bystrategisk rådgiver Niels Bjørn. De vil fra hver deres perspektiv tale om, hvordan vi kan bygge, bo og leve sammen med omtanke for vores fælles fremtid.

Og det er temaer, som har vækket nysgerrigheden hos Malene Friis Schultz, der er bestyrelsesmedlem i Avedøre Boligselskab.

”Konferencen er en super mulighed for at få mere viden og skabe netværk. Gennem dialog bygger man broer, som er med til at gøre mig som beboer bedre i stand til at forstå den verden, jeg er en del af,” siger Malene Friis Schultz og tilføjer:

”Vi taler utroligt meget om bæredygtighed, men det kan til tider være svært rigtigt at få hånd om. Jeg ser frem til at få nogle nye perspektiver på bæredygtighed og debattere med andre beboervalgte i KAB-Fællesskabet om, hvordan vi kan rykke på den grønne dagsorden uden, at det koster for mange huslejekroner.”

Tilbage i Helsingør

Efter konferencen sidste år blev holdt som et endagsarrangement i Valby, er det i år besluttet at vende tilbage til hotel- og konferencecenteret Konventum i Helsingør med mulighed for overnatning og program både lørdag og søndag. Ifølge Julie Stahr, suppleant til afdelingsbestyrelsen i Søndermarken, FFB, er det en god beslutning.

“Det plejer at være en rigtig god weekend, og det har været meget givende for mig både fagligt og socialt. Alle er der i den samme ånd, og jeg føler, at det er en investering i det beboerdemokratiske arbejde, vi lægger så mange kræfter i i dagligdagen. Vi skal have spændende oplæg og gode debatter og ikke mindst hyggeligt samvær, hvor vi kommer tættere på hinanden,” fortæller Julie Stahr.

Du kan se programmet for KAB-Fællesskabets konference 2022 og tilmelde dig her. Tilmeldingsfristen er fredag den 23. september.

Seneste nyt

Andre læste også