UncategorizedAktive stueetager: Værktøjskassen er klar

Aktive stueetager: Værktøjskassen er klar

Alt for mange butiks- og beboerlokaler fremstår lukkede og utilgængelige. Derfor har KAB med støtte fra AlmenNet og Realdania udviklet en række værktøjer til at skabe liv i stueetagerne

Nedrullede gardiner, slidte facader og manglende skiltning. Det er virkeligheden for mange butiks- og beboerlokaler rundt om i KAB-Fællesskabet.

Det skaber mystik og manglende liv omkring lokalerne, og det er en skam, mener Cecilie Ellis Weber, som er proceskonsulent i KAB. I samarbejde med AKB Københavns erhvervskoordinator Lars Strand, har hun udviklet en værktøjskasse, der kan hjælpe boligafdelingerne til at skabe liv i lokalerne.

”Vi ønsker, at lokalerne inviterer til liv og aktivitet for beboerne. Der er nogle simple greb, der kan gøre en stor forskel. Såsom at man kan se, hvad der foregår i lokalerne. Men der er også andre værktøjer, som er mere kontekstafhængige, og derfor har vi lavet et samlet materiale, som tager højde for boligafdelingernes mange forskellige udgangspunkter,” siger Cecilie Ellis Weber.

Hent materialet hos AlmenNet

Projektet ”Aktive Stueetager” er netop afsluttet og blev præsenteret på et webinar i slutningen af oktober. Det har udmøntet sig i en række guides og skabeloner, som almene administratorer og bestyrelser gratis kan gøre brug af.

Læs mere om ”Aktive Stueetager” på kab-bolig.dk, og download guides og skabeloner hos AlmenNet.

Se webinaret ”Aktive Stueetager”.

Seneste nyt

Andre læste også