Liv Mellem HuseneVil I bage for BørneTelefonen?

Vil I bage for BørneTelefonen?

I oktober afholder Børns Vilkår ”Bag for BørneTelefonen”, hvor børn og voksne landet over bager og sælger kager til fordel for BørneTelefonen. Jeres boligafdeling kan være med, og der er også mulighed for, at man som familie kan tilmelde sig

Foto: Børns Vilkår

Vil I have en hyggelig, social dag og samtidig hjælpe med at samle penge ind til et godt formål, så er der mulighed for at blive en del af ”Bag for BørneTelefonen”. Det er Børns Vilkår, som står bag, og KAB har netop indgået et partnerskab med Børns Vilkår, så det gør det endnu mere oplagt at deltage! I kan fx samle børnefamilier i jeres afdeling og bage sammen eller udfordre naboerne i en bagekonkurrence.

Konceptet er enkelt. I tilmelder jer på Børns Vilkårs hjemmeside via dette link, og til oktober kan I afhente en gratis, økologisk bageboks. Den indeholder det meste af det, I skal bruge for at bage lækre kager. Bagefter sælger I kagerne og sender pengene til Børns Vilkår.

Der er et begrænset antal bagebokse, som går efter først til mølle-princippet frem til 12. september, så hvis det har interesse, er det med at tilmelde sig i en fart. Der er mulighed for at bage og sælge kagerne i hele oktober måned.

Har I spørgsmål, er I altid velkommen til at sende en mail til bagforbornetelefonen@bornsvilkar.dk.

Pengene fra kagesalget går til BørneTelefonen, som er et tilbud til børn og unge, der har brug for rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte.

Læs mere om ”Bag for BørneTelefonen”.

Seneste nyt

Andre læste også