UncategorizedLog på Mit KAB med MitID

Log på Mit KAB med MitID

Nu kan du som boligsøgende, beboer og bestyrelsesmedlem logge på Mit KAB med MitID


De fleste danskere har hørt om MitID – Danmarks nye digitale ID, der erstatter NemID. Mere end 4,5 mio. danskere bruger allerede MitID i dag, og offentlige myndigheder som skat.dk, borger.dk og sundhed.dk var nogle af de første til at tilbyde MitID login. Nu er turen så kommet til brugerne af Mit KAB. Det betyder, at du fremover kan logge på Mit KAB med MitID.

NemID lukker først helt ned den 30. juni 2023, og i en periode vil det derfor være muligt at logge på Mit KAB både med MitID og med NemID.

Er du ikke kommet i gang med MitID endnu? Læs mere her
Kom i gang med MitID
Spørgsmål og svar om MitID
Læs om overgangsfasen fra NemID til MitID

Seneste nyt

Andre læste også