DemokratiBestyrelsen har fået styr på pladserne

Bestyrelsen har fået styr på pladserne

Der er kommet navne på udvalgene. Årshjulet er drejet, og der er indkaldt til det første seminar i august, hvor KAB’s nye bestyrelse skal sætte gang i årets arbejde

Med andre ord er bestyrelsen for KAB konstitueret efter maj måneds repræsentantskabsmøde, og det gik godt, lyder det fra formand, Sophus Vørsing.

”Det var godt at komme i gang, og jeg fornemmede en god energi og lyst til at kaste sig over de nye opgaver.”

Og de nye opgaver handler blandt andet om at få det nye foreningsudvalg ud og leve. Udvalget har fået Mikkel Warming fra Boligselskabet, AKB København som formand.

Opgaven for det nye udvalg lyder på at skabe en bredere og mere tilgængelig mulighed for at være aktiv i fællesskabet. Det kan fx ske ved, at foreningsudvalget løbende kan sætte fokus på forskellige temaer og nedsætte midlertidige grupper med aktive, som interesserer sig for netop det emne.

”Jeg har stor tro på, at vi med det nye udvalg kan få fat i flere, som ellers ikke er til stående udvalg, mange møder og lange dagsordener. Jeg glæder mig til at være aktiv også i det udvalg,” siger Sophus Vørsing.

Andre arbejdsopgaver for bestyrelsen det kommende år bliver at følge KAB Digital tæt samt styrke arbejdet med risikovurderinger og især gennem økonomiudvalget have fokus på rådgivning til boligorganisationerne om økonomi og investeringer.

Oversigt over udvalg

Udvalgenes sammensætning

 ForretningsudvalgetØkonomiudvalgetForeningsudvalget
FormandKurt NørrisgaardSøren Kaare-AndersenMikkel Warming
MedlemSteffen MorildJohn B. SørensenSophus Vørsing
MedlemGyrithe SaltorpKarin BøttgerIris Gausbo
MedlemThomas JensenMarianne SalomonsenPeter Heiberg
MedlemFrank SassFlemming BiirsdahlDorthe Pelle Nielsen
MedlemOle TangeJørgen BlondKirsten Persson
MedlemSusan EgedeBerit BreinerKarin Sinkbæk Sørensen

Seneste nyt

Andre læste også